Pénzkereseti lehetőség

Házhoz szállítás:

Cégünk a megvásárolt termékeket értéktől és mérettől függetlenül, a vásárló kérésére házhoz szállítja. Ennek díja Budapest egész területén nettó 5.000 Ft. Az ár háztól házig szállítási megoldásra vonatkozik nem foglalja magába a termék beszerelésének költségét, valamint a lépcsőn történő mozgatást sem! Ennek díjáról érdeklődjön cégünk bármelyik elérhetőségén. Vidéki szállítás esetén a termék súlyától függetlenül nettó 120 Ft / Km, de minimum 5.000 Ft szállítási díjat számítunk egy irányba.

Infra szaunák esetében a kiszállítási díj ettől eltérhet!


Infra szauna összeállítás:

Kollégáink a az Ön által megvásárolt szaunát kérésére a rendeltetés helyén kiszállítást követően össze is állítják, elmagyarázzák a készülék kezelését, valamint tájékoztatják az abban rejlő veszélyekről is. A kabinok összeállításának díja 1 illetve 2 személyes kabin esetén nettó 25.000 forint, 3 és 4 személyes kabin esetén nettó 35.000 Ft.  Az általunk szerelt kabinokra a gyártó által adott 12 hónap garancián felül  a vételáron felül nettó 15.000 Forintért cégünk további 12 hónap garanciát vállal. Amennyiben a termék kiszállítását nem cégünk végzi, de a szereléssel minket bízna meg, a fenti díjakra kiszállási díjat számítunk fel, mely a "Házhoz szállítás" bekezdésben megadott összegekkel megegyező.


Meghosszabbított garancia megváltás:

Azon vásárlóinknak, akik önfeledten kívánják használni nagyobb értékű termékeinket, lehetősége van meghosszabbított garancia megváltására. Ez gyakorlatilag Önnek egyben a nyugalom garanciája is, mivel a termékre cégünk további 12 hónap teljes körű garanciát vállal. A garancia nem terjed ki a nem rendeltetésszerű használatból eredő meghibásodásokra, károsodásokra. Garancia megváltásra kizárólag a termék megváltásakor van lehetőség, később nem áll módunkban ezt az opciót beiktatni. A garanciamegváltás feltétele, hogy a termék beüzemelését cégünk megbízottjának kell elvégezni (kádak és zuhanykabinok esetén ez nem vonatkozik a szerelésre). A garancia megváltás díja a termék vételárának 10 %-a, de minimum 25.000 Ft. Ennek az összegnek többszörösével további garanciális évek válthatóak ki. A maximális garancia 5 év, melynek része a gyártó 12 hónapos garanciális ideje, valamint a cégünk által adott 12 hónapos garancia is.